Sleazy Fork

Sleazy Fork is available in English.

Welkom op Sleazy Fork, een website voor volwassen gebruikersscripts.

Wat zijn gebruikersscripts?

Gebruikersscripts stellen je in staat om websites naar eigen hand te zetten. Na het installeren verrijken ze websites met aanvullende mogelijkheden, maken ze ze eenvoudiger in het gebruik of verwijderen ze vervelende eigenschappen. De gebruikersscripts op Sleazy Fork zijn geschreven en geplaatst door gebruikers. Ze kunnen gratis worden geïnstalleerd en zijn eenvoudig in het gebruik.

Stap 1: installeer een gebruikersscriptbeheerder

Tampermonkey voor Chrome

Om gebruikersscripts te kunnen gebruiken heb je een gebruikersscriptbeheerder nodig. Welke je precies nodig hebt is afhankelijk van de webbrowser die je gebruikt.

Computer Smartphone/Tablet (Android) Smartphone/Tablet (iOS/iPadOS)

Stap 2: installeer een gebruikersscript

De installatieknop bij een gebruikersscript

Kijk rond op deze site tot je een script hebt gevonden dat je wilt uitproberen. Hieronder vind je een lijst met de vijf populairste scripts:

Als je een script hebt gevonden, klik je op de groene installatieknop op de gebruikersscriptpagina. Vervolgens zal de gebruikersscriptbeheerder je vragen om de installatie te bevestigen.

Stap 3: gebruik het script

Ga naar de site waarop het script actief zou moeten zijn - alles zou nu moeten werken. Na het uitproberen van het script kun je teruggaan naar de scriptpagina en feedback geven aan de maker.